Saturday, September 25, 2010

mood x ok...

hm....dh abis mood raye dan juge episod bahagia ku terhenti kjap since my hubby is no longer here...huhu...ntah knape, aku rse x best...mcm2 soalan aku pk...

sampai bile aku nk hidup separate ngan husband?
sampai bile aku nk keje mcm ni?
kalo aku pregnant, mampu ke aku nk jage site?
kalo aku resign, aku nk keje ape plak?
kalo aku tak keje, sape nk byr ptptn ngan kete aku tu?

hm....these questions keep playing in my mind...tertekan dibuatnya...
sesungguhnya Allah sdg menguji hambanya...
dan aku perlu bersyukur dan redha dan terus berdoa pdNya...
Ya Allah..ampunkanlah hambamu yang lemah ini yg hanya mampu mengeluh bila diberi ujian...
AMIN......Ya Rabbal A'lamin..

4 comments:

^rusit^ said...

sabo shi..kdg2 kite xtau nape yg kite kne wat kn..kadaan kite lebih kurg same je..tp mu lg seksa sbb mu lg jauh..doa jela semoge Dia guide kite.. mungkin Dia ada plan lg baik tuk kite.. InsyaAllah :)

nedi said...

erm...
nanti nak fly ke sibu kan..
tak lama dah leh jumpa ur hubby..
erm...maybe seme ni ade hikmah di sebaliknya...
hope ac tabah mengharungi nye..
Amin...

FiDieYaaa said...

tanye bond nak wat gapo

Mrs.Repeater said...

http://myrepeaters.blogspot.com/2010/12/i-have-been-tag.html

anda telah di tag. sila jawab

ikan ayah